top of page

Vakthold

 

Vi sikrer dine verdier, enten i form av et stasjonært vakthold eller som en mobil tjeneste der vi jevnlig kommer innom og sjekker fasade og uteområder. For private tilbyr vi også bomiljøvakthold for kunne forebygge og avdekke uønskede hendelser, som foreksempel igjennom en lengre ferie. For å optimalisere tjenestene kombinerer vi ofte stasjonært og mobilt vakthold med andre sikkerhetstiltak som bla. taktisk bruk av bilder fra overvåkningskamera.

Stasjonært vakthold

Stasjonært vakthold betyr at vekteren/vektere oppholder seg hos en oppdragsgiver gjennom hele sin arbeidstid i henhold til instruks som er utarbeidet etter kundens ønske og behov. Oppdraget kan bestå av adgangskontroll, dørvakt/ordensvakt, brann/inspeksjonsrunder, resepsjon, telefonvakt, tilstedeværelse ved private boliger/personer og eller lignende. 

Bomiljøvakthold

Skal du på ferie eller trenger ekstra trygghet er bomiljøvakthold noe for deg. Står bolighus/hytter og eller leiligheter tomme over lengre tid, kan ubudne komme på besøk. Ved å ha vekter som besøker objektet til variable tider hele døgnet, er en prevantivt og forebyggende effekt mange setter pris på. Vi utfører oppdraget etter instruks utarbeidet sammen med kunde. 

Mobilt vakthold

Mobilt vakthold er en tjeneste hvor man kontrollerer objektet i henhold til instruks. Oppgaven består først og fremst i å kontrollere fasader, uteområder samt påse at vinduer, dører og porter er forsvarlig lukket og låst.

I tillegg kan vekteren etterse elektriske og vannførende anlegg, slå av lys og maskiner. Tjenesten kan omfatte både utvendige og innvendige inspeksjoner.
 

Byggeplassvakthold

En kombinasjon av vektere og teknologi i samspill med vår kunnskap sørger vi for å optimalisere og bidra til å hindre stans eller andre uønskede hendelser under byggeperioden.

Vi utfører mobilt- og stasjonært vakthold, iht avtalt og skreddersydd instruks. Vi sørger for riktig aksjon ved uønskede hendelser og på den måten kunne avverge tyveri og begrense driftsstans.

Ta kontakt med oss på e-post eller 905 23 367.

Din henvendelse er sendt.

bottom of page